landgoed

Vakantievilla

Diekes

De groepsvilla biedt plek aan groepen tot maximaal 20 personen en beschikt over sfeervol ingerichte ruimtes, voorzien van alle faciliteiten voor een luxe verblijf. De gezellig ingerichte woonkamer heeft zeer comfortable zitbanken en in de avonduren is het heerlijk genieten voor de open haard. Daarnaast beschikt de accommodatie over een compleet ingerichte keuken.

Groepsvakantievilla

Diekes

De groepsvilla biedt plek aan groepen tot maximaal 20 personen en beschikt over sfeervol ingerichte ruimtes, voorzien van alle faciliteiten voor een luxe verblijf. De gezellig ingerichte woonkamer heeft zeer comfortabele zitbanken en in de avonduren is het heerlijk genieten voor de open haard. Daarnaast beschikt de vakantievilla over een compleet ingerichte keuken.

Faciliteiten

Faciliteiten

De vakantievilla

De vakantievilla bestaat uit twee villa’s met elk riante slaapkamers. Het hoofdhuis (het rechter huis) beschikt over zes ruime, sfeervol ingerichte slaapkamers met allen een eigen badkamer. Eén slaapkamer is gelegen op de begane grond. Het bijgebouw beschikt over twee grote familie slaapkamers, met elk 4 bedden en ieder een eigen badkamer. Bovendien ligt er in de prachtige tuin een heerlijk verwarmd buitenzwembad (open van 1 april t/m 1 oktober), waarbij je uitkijkt over het prachtige landschap. Kortom, een geweldige plek waar je in alle privacy kunt genieten.

Benieuwd naar de indeling van de vakantievilla? Zie onze plattegronden.

De vakantievilla

De groepsvilla bestaat uit twee villa’s met elk riante slaapkamers. Het hoofdhuis (het rechter huis) beschikt over zes ruime, sfeervol ingerichte slaapkamers met allen een eigen badkamer. Eén slaapkamer is gelegen op de begane grond. Het bijgebouw beschikt over twee grote familie slaapkamers, met elk 4 bedden en ieder een eigen badkamer. Bovendien ligt er in de prachtige tuin een heerlijk verwarmd buitenzwembad (open van 1 april t/m 1 oktober), waarbij je uitkijkt over het prachtige landschap. Kortom, een geweldige plek waar je in alle privacy kunt genieten.

Benieuwd naar de indeling van de groepsvilla? Zie onze plattegronden.

Diekes in beeld

Neem eens een kijkje in onze Diekes vakantievilla galerij

Plattegrond Indeling

Diekes

Wacht niet langer, jouw droomverblijf wacht op jou

FAQ

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over uw verblijf, onze faciliteiten of activiteiten in de omgeving? In onze veelgestelde vragen (FAQ) hebben we de meest voorkomende vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder om uw ervaring bij Landgoed Het Clooster zo aangenaam mogelijk te maken!

In- en uitchecken van de vakantievilla's
  • Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst. Uitchecken dient te gebeuren voor 10:00 uur op de dag van vertrek. Vroege check-in en late check-out zijn mogelijk op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid.
Wi-Fi-connectiviteit en internetten
  • Alle vakantievilla’s zijn voorzien van gratis Wi-Fi. De verbindingsinformatie wordt verstrekt bij aankomst. Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met de receptie voor ondersteuning.
Veiligheid en privacy in de vakantievilla
  • Onze vakantievilla’s zijn uitgerust met moderne beveiligingssystemen. Privacy wordt gewaarborgd door een discreet gelegen terrein en persoonlijke sleutels voor elke villa. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Restituties van betalingen en annulering
  • Annuleringen zijn mogelijk tot 30 dagen voor aankomst met volledige restitutie. Bij annulering binnen 30 dagen wordt 50% van de betaling in rekening gebracht. Neem contact op met onze klantenservice voor specifieke annuleringsvoorwaarden.