landgoed

Zien en Doen

Overweldigend en grenzeloos. Niets is minder waar bij het beschrijven van de Achterhoek. Het is hier goed vertoeven en er is in de omgeving van alles te beleven. Winterswijk en de Achterhoek zijn toeristische trekpleisters vanwege de bijzondere ligging. De Achterhoek staat bekend om het prachtige coulisselandschap, eeuwenoude boerderijen en de vele wijngaarden die u te voet of per fiets kunt ontdekken. De betoverende en veelzijdige omgeving is dan ook benoemd tot Nationaal Landschap.

Tijdens uw verblijf in 1 van onze groepsaccommodaties hoeft u zich geen moment te vervelen. De mooie omgeving van onze vakanitevilla’s in de Achterhoek biedt vele bezienswaardigheden.

Vanuit onze groepsaccommodaties in de Achterhoek kunt u de regio beleven. Winterswijk vervult een belangrijke streekfunctie. U vindt er diverse winkels, culturele bezienswaardigheden, restaurants en evenementen. De regio Achterhoek staat bekend om de vele activiteiten in de gezellige dorpjes en de mogelijkheden om te recreëren zijn divers. Voor kinderen is er volop vertier, zowel binnen als buiten. Bovendien ligt Duitsland om de hoek. Winterswijk en de Achterhoek bieden alles waar u naar op zoek bent.